Royal Black
Say something here.
*replace this with your text *
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Wawa :(
Khamis, 10 Januari 2013 | 9:35 PTG | 0 comments

                                  

 Wawa .... aku rindu kau :( Nape kau pindah sekolah ? Kenape kau tak mohon asrama ?  Kau tahu tak ? Sunyi tanpe kau ! Datang lah jumpe aku , Datang lah sekolah ihsan balik , Pleaseeee :( Aku rindu sangat nk ckp kau pendek , nk g sekolah ngn kau , nk g study ngn kau ! Rindu sangat !!!!! Kau pergi mcm tu je ! Kata2 terahkir kau pd aku SAYANG KAU FOREVER , sumpah aku menangis ! Walaupun singkat je persahabatan kite . Tapi aku rase dh kenal kau lame ! Setiap pertemuan pasti ade perpisahan kan ? Tapiii aku taknak perpisahan tu . Kau tahu tak ? Semua orng rindu kan kau , farah , aku , humairah , azizah , zafirah , zura and semualah ! Mesti kau dh lupe kiteorng kan ? Kau kan dh ade kawan baru :( Ingat tak mse kite berlatih menari padahal kau bilek lain tpi kau ikut bilek aku sbb kau kate bilek kau tu bosan . Rindu time tu ! :( Tapii semua tu dah takde . Please jumpe kiteorang :( Rindu sangat nk g banda ngn kau :( Kau belanje aku big apple . Ingat lagi :( Kau selalu main rambut aku , kau ckp hafiz tu abg aku , kau ngejek aku keding . Sumpah rindu semua tu !!  Ingat lagi kite nangis same sbb kau tepon ayah kau nk kuar asrama patu mak ngn ayah kau marah kau , then kau pon nangis so aku pon nangis :(  Senang cite semua aku rindu kenangan kite bersame :'(



     

                                * rindu kau :( *


                       
                                   * kau ade gigi arnab *

                                       
                                          CEBISAN KENANGAN :(



                           

                                      * comel je kau senyum btw aku lg comel *



                               

                                          * tengok kau pelok aku :( *       


                                  

                                                  * ingat ni ! *

                                                 
                                                                  :'(


                                   -KHAIRUNNISA KAMARUDDIN YG COMEL NI -

Tersenyumlah Wahai Hati Yg Bersedih ;')
Isnin, 31 Disember 2012 | 4:51 PG | 0 comments

Saat kite menempuhi onak duri dunia , derita sekali kala mencuit hati
Hati remuk menangis tidak henti , kesedihan terus menerus bersemadi di hati
Ketika itu sabar pun sudah tidak dikenali , dalam terharu air mata tertumpah juga


Wahai hamba ILAHI , begitulah kehidupan didunia
Kita tidak akan sesekali dapat menjangka , apa yg ALLAH aturkan untuk kite
Adakalanya kite tersangat gembira , adakalanya tersangat kecewa


Namun .....
Jangan risau manusia , ALLAH ituh TUHAN kita
Tuhan yg maha luas kasih sayangnye
Percayalah .. Allah tidak akan menduga hambaNYA
Kecuali untuk melihat hambaNYA , tersenyum di SANA
Tertawa di SANA , berbahagia di SANA
Dimana ?!? DI SYURGA .....


Yang mengalir di bawahnye , sungai2 yg mendamaikan jiwa
Ohhhhhh Indahnya :')



                            Wahai hamba ALLAH ....
                 JANGAN BERSEDIH , KERANA ANDA TELAH MELALUI KESEDIHAN ITU
                 KELMARIN DAN IA SAMA SEKALI TIDAK MEMBERI SEBARANG MANFAAT PUN
                 PADA KEESOKAN HARINYA . INSYA ALLAH :')            


                           

                                                  * la tahzan *


           
                           





                              -KHAIRUNNISA KAMARUDDIN YG COMEL NI-

Asrama :(
Ahad, 30 Disember 2012 | 11:37 PTG | 0 comments
                                      


Hey , I coming ! Korang dah makan ? Tak ? Mak tak masak ? Pergi masak maggi . *mula kan cerite* Hari selasa ni dah nk pergi asrama , sedeh gilorrrr ! Tak nak dok asrama !! Tapi nk wt gane ? Dah dapat :( so sad . Kenape asrama diwujudkan ??? Ouch ! Takdi dh kemas barang , boh bapok banyak ! Mmg rajin rase nk kemas dlm loker . Kalu asrama tu ade bibik untuk seseorang kan bagos (y) . Basoh baju die , jemur baju die , angkat baju die , kemas loker die , salin jadual pon die , Alangkah indahnye dunia ! Kite cume mandi  and semayang je  . Sungguh enak dinikmati begitu saja :* Tapi asrama mne nk dpt mcm tu ? Ade ke ?

    Tapi ade jugak yg best dok asrama , tapi sikit je , antarenye boleh lepak ngn kawan , boleh tidur ngn kawan , boleh tiru kawan mse study and hangout ngn kawan . Tu je kot yg suke :* Yg lain  semua hampeh ;p


   Lepas ni dah tak leh makan masakan emak . Makcik dewan makan tu masak tak sedap !!  So sad . Tidor katil tak empuk . Cehhh koya lah kau nisa ! Dah lah mathurat tak hafal lagi :( Huargh !! Mati aku :( Insya ALLAH aku akan cuba untuk hafal :') Sampai kt sini je lah dah tak tahu nk ckp ape :D



              * you see my face ? *      * fake smile *
                                       

                               -KHAIRUNNISA KAMARUDDIN YG COMEL NI -



Azam Baru :D
| 4:06 PG | 0 comments
                             


Hey , korang sehat ? Tak ? So , pergi makan ubat . Okay , sedar tak sedar dah nk masok 2013 . So sad :(  Btw azam baru korang ape ? Saye ? Malu lah nk cakap >_< Cehh , koya ! Antaranye saye taknak tido dlm kelas , saye digelar oleh dyan STDK *suke tidor dlm kelas* kalu saye rase boring je ngn ckgu tu konfem saye tidor , btw semua ckgu saye tidor , HAHAHA , penah sekali tu saye tidor 1 jam , perghhhh ! Dyan tak kejut pon :(


    Yang kedua tak nak tiru kawan sebelah mase PBS , tu mmg wajib mase fom 1 , kalau tak tiru tak sah , mcm mne tak tiru satu habuk pon ckgu ngajor saye tak faham ! Kalu darab , tolak , tambah , bahagi tu faham lah :3

  Yang ketiga tanak menganjing ckgu , takot tak berkat ilmu . HAHAHHAHA , Btw saye akan cuba , kadang2 saye ni bukan boleh kira , pakai lepas je :p

Okay saye rase tu je kot , doakan saye ye , HAHA . Saye akan cuba satu persatu . Sampai disini sajelah ye ;)



                                                            








                                     -KHAIRUNNISA KAMARUDDIN YG COMEL NI-

Budak Baru :)
Jumaat, 28 Disember 2012 | 11:23 PTG | 0 comments


 Hey , korang dah makan ? Dah minum ? Dah sendawa ? Errr *lupakan* Saye budak baru dekat laman sooosial ni , Cehh ! Blog saye ni dihias oleh akak saye yg comel lg gebu , KAK AINIL HUSNA . Saye bnyk menyusahkan die , tapi ... die sabar je layan karenah saye yg koya terlebih . HOHOHO ! Saye ni bab2 menghias ni mmg fail , saye reti mewarna je . HAHHAHA . Mmg tak de bakat nk wt mcm mane ? Saye dah tak boleh nk perah otak ni , Okay lah sampai kt sini je lah . Bye :*







                                  -KHAIRUNNISA KAMARUDDIN YG COMEL NI-